perjantai 18. heinäkuuta 2014

Niin paljon kirjoja, niin vähän aikaa

Koska Suomessa ei ole kuin 250 (?) kirjablogia, tarvitaan yksi lisää.

Kuten muutkin kirjabloggaajat luen aina ja joka paikassa. Olen myös jo vuosia kirjannut ylös ajatuksia luetuista kirjoista ja rankannut niitä. Miksipä sitä ei voisi tehdä myös julkisesti. Ja mieluiten keskustelua herättäen ja siihen osallistuen. Niinpä liityn noiden 250:en joukkoon.

Kuvassa on näkymä yöpöydältäni. Yöpöydälle jämähtävät lopulta ne kirjat, jotka eivät oikein etene. Kaikki kuvan kirjat ovat kesken. Päällimmäisiä luen edelleen aktiivisesti. Syvemmälle hautautuneiden paikka voisi olla jo jossain muualla.

Pino kuvastaa lukemistoani ja sitä mitä tämä blogi tulee käsittelemään. Kuvassa on enemmän tietoa kuin tarinaa, mutta loppuun luetuissa kirjoissa tarinoiden osuus on isompi. Tässä ei taida olla elämänkertoja, mutta myös ne kiinnostavat.

Käsittelen kirjoja omien kokemusteni ja tietojeni pohjalta. Olen luonnontieteilijä, joten vain sen alan kirjoja voin tarkastella asiantuntijanäkökulmasta. Muuten otan rennoin rantein ja kommentoin mitä mieleen tulee - tieteellä ja tunteella. Tosiasiassa vapaa-aikana luen tietopuolelta kaikkea muuta kuin luonnontieteitä, varsinkin psykologiaa, johtamiseen liittyvää kirjallisuutta ja historiaa.

Aikaa on niin vähän ja kiinnostavia kirjoja niin paljon taisi Frank Zappa todeta ja siihen voin yhtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti